Over SUPhurenBreda.nl

SUPs verhuren per dag & met onmisbare accessoires in Breda


Het idee om Stand-Up-Paddles (SUPs) per dag en met handige accessoires  in één pakket te gaan verhuren in Breda is ontstaan in de tijd dat het COVID-19 virus iedereen in Nederland in een strenge lockdown hield. Al snel werd duidelijk dat op vakantie gaan naar het buitenland niet vanzelfsprekend zou zijn dit jaar.


Idee SUPhurenBreda.nl

In de meivakantie zaten ik met mijn gezin in een natuurhuisje aan het water en hadden ons opblaasbaar WannaSUP board mee. Superleuk! Al was het wel handig geweest als we een waterdichte rugzak hadden gehad, en hoe leuk zou het zijn om foto's vanaf je SUP te kunnen maken (of van jezelf in actie:-))?! Een idee was geboren. Het is voor iedereen leuk om suppen uit te proberen en het is een manier om je vrije dag of weekend bijzonderder te maken.


Heb jij ook zin om je dagje weg, vrije dag, weekend, zomervakantie, verblijf aan zee of meer leuker maken? Of wil je door de week gewoon even iets voor jezelf doen? Huur dan eens een SUP-board! Je haalt en brengt hem terug op de tijdstippen dat jij wilt. Je bepaalt dus zelf welke locatie je gaat uitproberen.


Daarbij is gekozen voor het allround SUP-board van het merk WannaSup, dat speciaal gemaakt is voor maximale stabiliteit, het kunnen dragen van een hoog gewicht maar ook relatief snel op te pompen is. Binnen 10 minuten sta je op het water. Ook zijn er accessoires om van de SUP een kajak te maken.Voor wie?

  • Voor iedereen die iets extra’s aan zijn dagje/weekendje strand wil toevoegen
  • Iedereen die actief wil zijn, en iets nieuws wil ervaren of uitproberen
  • Voor families (op een board past gemakkelijk een ouder met kind of hond)
  • Voor vriendinnen of vrienden die samen iets actiefs en leuks willen doen in Breda
  • Degenen die overweegt een SUP te kopen, maar eerst wil uitproberen