Neem een SUP mee naar een plas of meer

Ga jij deze zomer de koelte opzoeken bij een plas of meer? Bijvoorbeeld bij de Galderse meren, 't Zand, de Asterdplas of de Biesbosch? Neem dan eens zelf een opblaasbaar SUP-board mee en maak van je dag iets bijzonders! 

Wat is een SUP mee naar plas of meer precies?

Je huurt een PICK UP & SUP pakket. Je haalt deze 's ochtends vroeg op bij Bleekstraat 1-3 in Breda en neemt deze mee naar plas of meer. Daar pomp je de SUP op en binnen 10 minuten kan je het water op. Je kan er niet alleen mee suppen, maar ook lekker gebruiken om met de voeten in het water te dobberen of om op te zonnen. Je levert de SUP tussen 17 & 18 uur op het adres hierboven weer in. Andere ophaal- of terugbrengtijden zijn in overleg mogelijk. 

In het PICK UP & SUP pakket zit:

  • een allround en stabiel Stand-Up-Paddle Board met pomp en verstelbare peddel in een handige draagzak
  • een waterdichte rugzak, die je gemakkelijk onder de elastieken op je SUP-board schuift. Hierin past eventueel ook de pomp, opgerolde draagzak en nog spullen voor onderweg.
  • een waterdicht en drijvend hoesje voor je mobiele telefoon, voor de leukste foto’s & selfies (gebruik op eigen risico)
  • een geplastificeerde instructie over oppompen, starten, leeglaten en oprollen.

    Waarom een SUP-pakket mee naar een meer?

  • Het is echt een hele leuke toevoeging aan je dag aan het water (denk zonnen, suppen, spelen).
  • Voordeliger dan aan het meer zelf huren (vaak 10 euro per uur) & een betere kwaliteit SUP-board!
  • Super samen met of voor de kinderen (de SUP kan tot 140 kilo dragen en is zeer stabiel)

Direct online reserveren

Je reserveert hieronder een of meerdere PICK UP & SUP pakketten van 10-17 uur. Je haalt je de set rond 9 uur op bij de ophaallocatie in Breda. Rond 17.30 lever je de set op hetzelfde adres weer bij ons in, maar uiterlijk om 18 uur. Later is alleen in overleg mogelijk.

39,00

van 9.30 - 17.30 (eerder ophalen in overleg mogelijk)

Een brede, opblaasbare SUP, een peddel, een pomp, een waterdichte rugzak & een drijvende en waterdichte telefoonhoes voor je telef...