Ga suppen met je kinderen

Ben jij deze zomervakantie in Breda? En wil je leuke dingen gaan doen met je kinderen? Overweeg dan eens om één of meerdere opblaasbare SUP-boarden te huren en met de kinderen het water in en rondom Breda te verkennen! Bijvoorbeeld de singels, of de Galderse meren. 't Zand of de Asterdplas. Suppen is met ons brede en allround SUP-board gemakkelijk, er kunnen meerdere kinderen op en ook zittend is het erg leuk en gezellig op het water.

Wat is het?

Je huurt een PICK UP & SUP pakket voor overdag of hele dag. Je haalt deze op bij één van onze locaties in Breda en neemt deze mee naar waar je het water op wilt. Daar aangekomen pomp je de SUP op en binnen 10 minuten kan je op het water staan!

 In een PICK UP & SUP pakket zit:

  • een allround en stabiel Stand-Up-Paddle Board met pomp en verstelbare peddel in een handige draagzak.
  • een waterdichte rugzak, die je gemakkelijk onder de elastieken op je board schuift. Hierin past indien gewenst ook de pomp, opgerolde draagzak en nog spullen voor onderweg.
  • een waterdicht en drijvend hoesje voor je mobiele telefoon, voor de leukste foto’s & selfies (gebruik op eigen risico)
  • een geplastificeerde kaart met routes en opstapplaatsen in Breda.

Waarom een SUP huren?

  • Super om mee te nemen naar het water, om te suppen, zonnen of om vanaf te springen
  • Leuk om samen te doen, er past een volwassene met een of twee kinderen op (tot 140 kilo)
  • Doe een keer iets anders in Breda

Direct online een sup reserveren

Je reserveert hieronder een of meerdere PICK UP & SUP pakketten. Op het gereserveerde tijdstip haal je de set op bij de ophaallocatie of op de opstaplocatie aan de singel van die dag in Breda. Op het afgesproken tijdstip en locatie lever je de set weer bij ons in.

39,00

van 9.30 - 17.30 (eerder ophalen in overleg mogelijk)

Een brede, opblaasbare SUP, een peddel, een pomp, een waterdichte rugzak & een drijvende en waterdichte telefoonhoes voor je telef...