Hoe werkt een sup huren?

De korte versie van een SUP huren

Het huren van een SUP werkt als volgt: 

  1. Je bedenkt eerst wanneer je wilt gaan suppen. 

  2. Je reserveert het gewenste aantal SUP pakketten voor de voorgenomen dag. Met de annulerings-optie kan je tot 24 uur van te voren annuleren of wijzigen.

  3. Je haalt de SUPs op de Bleekstraat 1-3 in Breda. Je krijgt daar uitleg en tips over het oppompen, starten en suppen.

  4. Op het afgesproken tijdstip breng je de spullen zo schoon mogelijk weer retour.

  5. Bij het in goede orde retour ontvangen van de spullen, wordt de borg z.s.m. maar binnen 48 uur teruggestort.


De iets langere versie van een sup huren

Stap 1:

Je bedenkt waar je wilt gaan suppen, wanneer, met wie.  Zie hier leuke SUP-locaties in de buurt. En hier vind je meer informatie over hoe je supt.


Je huurt dan via de website een of meerdere SUP pakketten, met daarin een SUP-board, een pomp, een peddel, een waterdichte rugzak waar ook de pomp en de draagzak van de set in passen en een waterdicht en drijvend telefoonhoesje. Ook zit er een geplastificeerde kaart met tips en met de route over de singels van Breda in. Reserveer vast nu, dan weet je zeker dat er een SUP beschikbaar is. Met de annuleringsoptie kan je tot 24 uur van te voren annuleren of wijzigen. 

Stap 2: 

Locatie halen en retour brengen:
Bij SUPhurenBreda.nl haal je je SUP spullen tijdens het afgesproken tijdstip op Bleekstraat 1-3 in Breda. Neem ook een legitimatiebewijs mee.

Zwaarte tas & uitleg:  De spullen zitten in een handige draagzak. Deze weegt ongeveer 10 kilo en is gemakkelijk op je rug of aan je schouder mee te nemen en past in elke auto. Op een fiets met transportrek kan ook. Bij het ophalen krijg je een uitleg over o.a. hoe je het Stand-Up-Paddle board oppompt, hoe je het best van de kant kan vertrekken, je houding op het SUP-board en hoe je de SUP weer leeg laat. Op het afgesproken tijdstip breng je de materialen zo schoon mogelijk weer terug. Hier vind je korte instructievideo’s.

Stap 3: De SUP even in het water afspoelen en even laten opdrogen voordat je deze oprolt (let op dat je de kant met de vinnen aan de buitenkant houdt). Stop deze daarna met de rest van de spullen terug in de draagzak. Op de geplastificeerde kaart staat precies wat er allemaal in zit. 

Stap 4: Helaas zijn we genoodzaakt borg te vragen. Wanneer alles in goede orde is ingeleverd, wordt de borg z.s.m. en uiterlijk binnen 48 uur teruggestort.